GKM Siebtechnik - Zeven

GKM TuimelzeefGKM is een toonaangevende producent van tuimelzeven en trilzeven. Met meer dan 25 jaar ervaring en een groot vertrouwen van haar klanten heeft GKM een jarenlange gezonde groei doorgemaakt en zeefmachines geleverd over de hele wereld voor veel uiteenlopende stortgoedtoepassingen.

De zeven van GKM zijn modulair opgebouwd, waardoor de flexibiliteit groot is en de zeven te allen tijde aangepast kunnen worden. De zeven zijn geproduceerd volgens de strikte reguleringen van de FDA en de GMP. Alle zeven kunnen voorzien worden van diverse reinigingssystemen, zoals balklopreiniging of ultrasoonreiniging.

Met het gepatenteerde hefsysteem kunnen alle zeefdekken snel en eenvoudig gewisseld worden, waardoor de reiniging makkelijk is en het zeven van een volgende partij met een minimaal tijdverlies kan beginnen.

Testen
Om het juiste zeefsysteem te kunnen adviseren biedt GKM gratis testen aan voor de verschillende toepassingen. U ontvangt daarna een uitgebreid advies en testrapport waardoor de beste oplossing meteen duidelijk is.