Payper Palletizers

Ga terug
Hoge kwaliteit palletizer met verticaal bewegende pallet  - Door schuiven van de zak
Bij dit type palletizer wordt de pallet omhoog gebracht waarna deze laag voor laag gevuld wordt met zakken. Na het plaatsen van ene laag beweegt de pallet naar beneden totdat de pallet gevuld is. Afhankelijk van het type zak zijn er verschillende draaisystemen mogelijk om de zak in de juiste posittie te brengen. Geschikt voor palletiseren met hoge snelheid, van 500 tot 4500 zakken per uur. De lagen worden gevormd door de zakken horizontaal te schuiven. Elke laag wordt gevlakt aan de bovenkant en zijkant.
Door plaatsen van de zak, portaal type
Geschikt voor paletiseren van 500 tot 1200 zakken per uur. Hiermee worden de zakken 1 voor 1 geplaatst door een 3-assige grijper. Speciaal geschikt voor genaaide openmond zakken, omdat die elkaar overlappen.


Robot palletizerRobot palletizer
Robot palletizers zijn uitermate geschikt wanneer deze zakken van verschillende lijnen tegelijkertijd moet stapelen. Afhankelijk van het type zak kan de robot uitgerust worden met de meest geschikte grijperkop, zodat de robot ook de pallet kan plaatsen of de bodemfolie kan plaatsen.
Portaal palletizer


Portaal palletizer – lage output
Geschikt tot 500 zakken er uur, of die toepassingen waar de ruimte beperkt is. Hiermee wordt de pallet zak voor zak gevuld door een telescopisch bewegende grijper. Het model grijper wordt bepaald door het type zak of de functies die moeten worden vervuld. Geschikt voor Zakken, drums, pallets etc.