Payper CSA open mond

Ga terug
Open mond zakken

Payper heeft een uitgebreid programma aan automatische machines voor het verpakken in open mond zakken


CSA-70, CSA-90 en CSA-100 series, voor zakken met al dan niet een blokbodem voor de stabiliteit van de gevulde zak. Deze vulmachines zijn ideaal voor het vullen van granulaire of producten met een hoger stortgewicht. De machines zijn geschikt voor alle types open mond zakken en kunnen op diverse manieren geseald, gevouwen of genaaid worden.
De capaciteit van deze vulmachines is:
CSA-70, tot 700 zakken per uur
CSA-90, tot 900 zakken per uur
CSA 100 tot 1400 zakken per uur.


CSA 95
CSA-75, CSA-95 en CSA-105 series, voor open mond zakken, al dan niet met blokbodem voor de stabiliteit van de gevulde zak. De machines zijn met name geschikt voor het poeders en minder stabiele producten. De machines zijn geschikt voor alle type open mond zakken en kunnen op diverse manieren gevouwen geseald of genaaid worden.
De capaciteit  van deze vulmachines is:
CSA-75, tot 500 zakken per uur
CSA-95, tot 800 zakken per uur
CSA 105, tot 1600 zakken per uur

Kid Bag 1500

KID-BAG 800/1500 series, voor SOS (self opening style) zakken voor kleine hoeveelheden, platte of geplooide zakken en zakken voor kleine hoeveelheden van 1,5 tot 25 kg. Er kunnen samengestelde zakken mee gevuld worden (plastic en aluminium) of meerlaags plastic, bij voorkeur met een gladde glossy buitenkant om de handling met een vacuĆ¼m systeem mogelijk te maken. Deze machine kan zakken vullen met zipper sluiting, met handles, blokbodem etc.
De KID-Bag machines zijn geschikt voor industrieƫn waar de hoogste mate van automatisering, capaciteit en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn.
Dit type zak is met name geschikt voor diervoeders en producten voor thuisgebruik.
De KID-BAG 800: tot  800 zakken per uur. De zakken worden gevuld door een netto weegsysteem dat gevuld door een dubbele trilgoot.
KID-BAG 1500: tot1500 zakken per uur. Deze machine wordt gevuld door twee parallelle netto weegsystemen met een dubbele trilgoot.


 
Met meer dan 450 referenties wereldwijd is Payer 1 van de toonaangevende leveranciers van vulmachines voor open mondzakken.